RLEX Smart Buildings

The Art of Smart

Over ons

Mijn naam is Jorim Veenendaal en sinds jaar en dag werkzaam in de techniek. In 2020 ben ik samen met mijn vrouw Myrthe Veenendaal RLEX smart buildings in Zwolle gestart om van mijn passie mijn werk te maken. Als systemintegrator ben ik gespecialiseerd in het adviseren, engineeren en programmeren van smartbuilding toepassingen zoals KNX, Loxone & Wago. 

Met de jarenlange ervaring in o.a. de elektrotechniek, installatietechniek en de IT, brengen wij met RLEX smart buildings deze werelden samen tot slimme oplossingen voor de toekomt. Daarnaast heb ik ruime ervaring met verwante disciplines zoals visualisaties, netwerken, intercoms, camerabeveiliging, audio, verlichting en elektrotechniek. 

Door de korte lijntjes en flexibele houding kunnen wij snel schakelen. En is het groter project? Door ons fijne hechte netwerk van partners  zijn we ook instaat om grote omvangrijke projecten tot een mooi eindresultaat te brengen. 

Wij zijn officieel partner van o.a. KNX, Loxone & Wago. We beschikken over de meest actuele softwarepakketten en houden onze kennis jaarlijks up-to-date om u te helpen met de meest complexe projecten. Van het ondersteunen en adviseren van installateurs, architecten, aannemers en projectontwikkelaars tot het geheel verzorgen van een comfortabele smarthome voor de particulier.

Wij zijn RLEX smart buildings uit Zwolle en zijn gespecialiseerd in slimme technische oplossingen. ‘The Art of Smart’ 

 

Nieuwsgierig geworden of ben je opzoek naar een slimme technische oplossing? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee! 

 

Scroll naar boven