RLEX Smart Buildings

Ontdek onze expertises

RLEX smart buildings is de specialist op het gebied van gebouwautomatisering in de omgeving Zwolle. Wij helpen u graag met slimme technische oplossingen. Hieronder vind u meer informatie over de verschillende diensten die wij aanbieden zoals domotica, meet- & regeltechniek en elektrotechniek. 

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of als u klaar bent om de volgende stap te zetten naar een slimmer gebouw.

Wij zijn officieel LOXONE & KNX partner!

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Van elektrotechnische installatie tekeningen tot en met complete verdeelkasten. Naast onze slimme technische oplossingen kunnen wij u ook ontzorgen met alles op het gebied van elektra.

Domotica

Verlichting bedienen middels een APP van Rlex Smart buildings

Wij kunnen u helpen bij het adviseren, installeren en programmeren van professionele domotica systemen zoals KNX, Loxone en Casambi. Van het ondersteunen van de installateur of adviseur tot het compleet ontzorgen bij de bouw van een smarthome.

meet- en regeltechniek

Regeltechnische installatie

Een comfortabel en energie efficiënt gebouw kan niet zonder een betrouwbaar gebouwbeheersysteem. Van compleet project tot het optimaliseren van uw gebouwbeheersysteem met service en onderhoud.

Camerabeveiliging

Beveilig je woning of bedrijf met camera's

Bij RLEX Smart Buildings begrijpen we het belang van veiligheid in en rondom uw gebouw. Met een camerasysteem van RLEX bieden we u geavanceerde oplossingen voor het bewaken en beschermen van uw faciliteiten.

Data

Een stabiel data & wifi netwerk, dat regelen we!

Een betrouwbare data installatie is de levensader van moderne en intelligente gebouwen. Onze expertise in data-installaties zorgt ervoor dat uw gebouw altijd verbonden is en klaar voor de uitdagingen van de digitale wereld. 

ENErGIEMANAGEMENT

Energiemanagement

Een slim energy management system of EMS levert een belangrijke bijdrage aan de milieu- en klimaatbescherming door het opsporen en benutten van energiebesparingspotentieel. Bovendien vermijdt het kritische belastingpieken. Maar het is niet alleen het milieu dat wordt beschermd – een hogere energie-efficiëntie zal ook uw energiekosten aanzienlijk doen dalen. Investeren in een EMS betaalt zich dus snel terug.

Scroll naar boven