RLEX Smart Buildings

Ontdek onze expertises

Op onze website vind je gedetailleerde informatie over de diverse diensten die we aanbieden, zoals domotica, camerabeveiliging, meet- en regeltechniek, elektrotechniek, en Energy Management Systems (EMS). Elk van deze diensten is ontworpen om jouw gebouw te transformeren in een slimmer, efficiënter, en duurzamer geheel. 

Jouw toekomst, onze focus! 

Bij RLEX Smart Buildings is jouw toekomst onze focus. We nodigen je uit om onze website te verkennen, meer te leren over onze diensten en hoe ze jouw gebouw kunnen verbeteren. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je klaar bent om de volgende stap te zetten naar een slimmer gebouw. 

We kijken ernaar uit om samen te werken aan de slimme, duurzame toekomst van gebouwen. Welkom bij RLEX Smart Buildings – waar de toekomst begint!

Elektrotechniek

RLEX regeltechniek

Bij RLEX Smart Buildings combineren we onze diepgaande kennis van elektrotechniek met innovatieve oplossingen om jouw gebouw slimmer en efficiënter te maken. Onze elektrotechnische expertise vormt het fundament voor de modernste gebouwtechnologieën.

Domotica

Verlichting bedienen middels een APP van Rlex Smart buildings

Jouw Sleutel tot Slimme Gebouwen.

Bij RLEX Smart Buildings omarmen we de kracht van domotica om gebouwen intelligenter en efficiënter te maken dan ooit tevoren. Onze oplossingen brengen comfort, gemak en duurzaamheid naar het hart van jouw leef- en werkomgeving. 

meet- en regeltechniek

Bij RLEX Smart Buildings begrijpen we dat nauwkeurige en efficiënte meet- en regeltechniek de ruggengraat vormt van een intelligent gebouw. Onze diepgaande expertise op dit gebied stelt ons in staat om de prestaties van gebouwen te optimaliseren en tegelijkertijd energie te besparen.

Camerabeveiliging

Beveilig je huis of bedrijf via Rlex Smart buildings

Bij RLEX Smart Buildings begrijpen we het belang van veiligheid in moderne gebouwen. Onze op maat gemaakte camerabeveiligingssystemen bieden geavanceerde oplossingen voor het bewaken en beschermen van uw faciliteiten.

Data

Data installatie van RLEX

Bij RLEX Smart Buildings begrijpen we dat betrouwbare data-installaties de levensader vormen van moderne, intelligente gebouwen. Onze expertise in data-installaties zorgt ervoor dat jouw gebouw altijd verbonden en klaar is voor de uitdagingen van de digitale wereld. 

Lichtplan

Trapverlichting in een smart home van Rlex

Bij RLEX Smart Buildings begrijpen we dat de juiste verlichting de sfeer, productiviteit en energie-efficiëntie van jouw gebouw kan beïnvloeden. Onze expertise in lichtplanning zorgt ervoor dat jouw verlichting perfect aansluit bij de behoeften van jouw ruimtes. 

Energiemanagement

Smarthome van Rlex

Een slim energy management system of EMS levert een belangrijke bijdrage aan de milieu- en klimaatbescherming door het opsporen en benutten van energiebesparingspotentieel. Bovendien vermijdt het kritische belastingpieken. Maar het is niet alleen het milieu dat wordt beschermd – een hogere energie-efficiëntie zal ook je energiekosten aanzienlijk doen dalen. Investeren in een EMS betaalt zich dus snel terug.

Scroll naar boven