RLEX Smart Buildings

Ontdek onze expertises

RLEX smart buildings is de specialist op het gebied van slimme gebouwen in de omgeving Zwolle. Wij helpen u graag met slimme technische oplossingen. Hieronder vind u meer informatie over de verschillende diensten die wij aanbieden zoals domotica, meet- & regeltechniek en elektrotechniek. 

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt of als u klaar bent om de volgende stap te zetten naar een slimmer gebouw. 

We kijken ernaar uit om samen te werken aan de slimme, duurzame toekomst van gebouwen. 
Welkom bij RLEX Smart Buildings – waar de toekomst begint!

Elektrotechniek

RLEX regeltechniek

Bij RLEX Smart Buildings combineren we onze diepgaande kennis van elektrotechniek met innovatieve oplossingen om uw gebouw slimmer en efficiënter te maken. Onze elektrotechnische expertise vormt het fundament voor de modernste gebouwtechnologieën.

Domotica

Verlichting bedienen middels een APP van Rlex Smart buildings

Jouw Sleutel tot Slimme Gebouwen.

Bij RLEX Smart Buildings omarmen we de kracht van domotica om gebouwen intelligenter en efficiënter te maken dan ooit tevoren. Onze oplossingen brengen comfort, gemak en duurzaamheid naar het hart van uw leef- en werkomgeving. 

meet- en regeltechniek

Bij RLEX Smart Buildings begrijpen we dat nauwkeurige en efficiënte meet- en regeltechniek de ruggengraat vormt van een intelligent gebouw. Onze diepgaande expertise op dit gebied stelt ons in staat om de prestaties van gebouwen te optimaliseren en tegelijkertijd energie te besparen.

Camerabeveiliging

Beveilig je huis of bedrijf via Rlex Smart buildings

Bij RLEX Smart Buildings begrijpen we het belang van veiligheid in moderne gebouwen. Onze op maat gemaakte camerabeveiligingssystemen bieden geavanceerde oplossingen voor het bewaken en beschermen van uw faciliteiten.

Data

Data installatie van RLEX

Bij RLEX Smart Buildings begrijpen we dat betrouwbare data-installaties de levensader vormen van moderne, intelligente gebouwen. Onze expertise in data-installaties zorgt ervoor dat uw gebouw altijd verbonden en klaar is voor de uitdagingen van de digitale wereld. 

ENErGIEMANAGEMENT

Energiemanagement

Een slim energy management system of EMS levert een belangrijke bijdrage aan de milieu- en klimaatbescherming door het opsporen en benutten van energiebesparingspotentieel. Bovendien vermijdt het kritische belastingpieken. Maar het is niet alleen het milieu dat wordt beschermd – een hogere energie-efficiëntie zal ook uw energiekosten aanzienlijk doen dalen. Investeren in een EMS betaalt zich dus snel terug.

Scroll naar boven