RLEX Smart Buildings

The Art of Smart

Over ons

RLEX smart buildings uit Zwolle is gespecialiseerd in advies, ontwerp & realisatie van smart buildings. Of het nu gaat om een woning of een kantoor, het is bij een smart building van belang dat alles goed met elkaar samen werkt. Een slim gebouw moet je helpen bij de alledaagse dingen, moet eenvoudig in gebruik zijn en klaar zijn voor de toekomst. ‘The Art of Smart’ 

Verlichting, zonwering, klimaat, veiligheid, energie, multimedia, etc.: alles met elkaar verbonden. Dit zorgt voor een comfortabele en veilige leef of werk omgeving! 

Het is onze passie om met je mee te denken en voor iedereen een passende smart oplossing te ontwerpen en te realiseren. Van het ondersteunen en adviseren van installateurs en projectontwikkelaars tot het geheel verzorgen van een comfortabele smart home voor de particulier. Hierbij kunt u denken aan het ontwerpen en programmeren van smart building oplossingen van toonaangevende merken zoals KNX, Wago of Loxone. 

Met onze jarenlange ervaring in o.a. de elektrotechniek, installatietechniek en de IT, brengen wij deze werelden samen tot slimme oplossingen voor de toekomt.  

Nieuwsgierig geworden of ben je opzoek naar een slimme technische oplossing? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee! 

Scroll naar boven