RLEX Smart Buildings

KNX

Gebouwautomatisering, van villa tot kantoor

KNX staat bekend als de wereldwijde standaard voor gebouwautomatisering. Met een KNX installatie ben je gegarandeerd van een betrouwbare en stabiele oplossing. Omdat er meer dan 500+ fabrikanten zijn die KNX componenten leveren is het enorm flexibel. Van functionele componenten voor verlichting of zonnewering tot unieke design tasters!

Wij van RLEX smart buildings zijn een officieel gecertificeerd KNX partner. Wij beschikken over de laatste KNX software en houden onze kennis op pijl door regelmatig opleidingen en product trainingen te volgen. 

Gaat u binnenkort een nieuwe woning bouwen en bent u opzoek naar inspiratie of een KNX specialist die u begeleid bij het gehele traject? Wij kunnen u helpen met het kiezen van de juiste componenten die passen bij uw wensen. In onze showroom in Zwolle laten wij u graag kennismaken met de mooie wereld van KNX domotica.

Heeft u als installateur een aanvraag gekregen voor een KNX project? Wij kunnen u ondersteunen bij het project van A tot Z. Van kennismaking en ontwerp tot programmatie en inbedrijfstelling. Zelf de KNX componenten installeren en de software uit besteden? Ook geen probleem! Zo versterken we elkaars specialisme en maken we gezemenlijk elk project tot een succes.

Comfortabel en energiezuinig

Energie, verlichting, zonwering, klimaat, veiligheid, multimedia en nog veel meer: Alles is met elkaar verbonden in een slimme woning of bedrijfspand met KNX. Hierdoor is het mogelijk aanzienlijke energie besparingen te realiseren en heerlijk te kunnen genieten van het comfort en gemak van je slimme woning of werkplek. .

Wij zijn gecertificeerd PARTNER van

Nieuwsgierig wat wij met KNX voor uw project kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Gaat u een woning bouwen of verbouwen? Heeft u als installateur een project aanvraag voor KNX gekregen? Bent u een projectontwikkelaar en wilt u toekomst bestendig bouwen? Of bent u een vastgoedbeheerder en wilt u inzicht krijgen en besparen op energie in uw panden? Wij hebben de perfecte oplossing voor elk project!

Van KNX ontwerp tot KNX programmeerservice en inbedrijfstelling. Zelf KNX installeren of juist compleet ontzorgt worden? Wij staan voor maatwerk en bespreken daarom graag met u de mogelijkheden.

Uw project van A tot Z in goede handen bij RLEX.
Scroll naar boven