RLEX Smart Buildings

Loxone

Gebouwautomatisering

Van kantoor, commerciële ruimte, woning of villa, hotel, restaurant, magazijn of een speciale toepassing, het gebruik van de Loxone kan de waarde van elk gebouw verhogen en de terugverdientijd van de investering aanzienlijk verkorten. Bijvoorbeeld door echt slim energiebeheer. Het gebouw past zich automatisch aan de behoeften van de gebruikers aan.  En dat zorgt voor aangenaam en comfortabel wonen en werken.

Loxone verbindt alle componenten in een intelligent gebouw. Vele open interfaces maken het systeem oneindig flexibel. Dit maakt het mogelijk om alle disciplines in een gebouw slim samen te laten werken. Denk aan verlichting, klimaat en zonwering. Dit opent ook talloze mogelijkheden voor energiebesparing

Investeerders, exploitanten en gebruikers van gebouwen profiteren allemaal van een investering in Loxone gebouwautomatisering. De extra kosten voor een intelligent gebouwautomatisering systeem betalen zichzelf meestal in korte tijd terug dankzij het grote besparingspotentieel.

Loxone is schaalbaar met oneindig veel mogelijkheden

Comfortabel en energiezuinig

Energie, verlichting, zonwering, klimaat, veiligheid, multimedia en nog veel meer: Alles is met elkaar verbonden in een slimme woning of bedrijfspand met Loxone. Hierdoor is het mogelijk aanzienlijke energie besparingen te realiseren en heerlijk te kunnen genieten van het comfort en gemak van je slimme woning of werkplek. .

Wij zijn Officieel PARTNER van

Nieuwsgierig wat wij met Loxone voor uw project kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

Gaat u een woning bouwen of verbouwen? Heeft u als installateur een project aanvraag voor Loxone gekregen? Bent u een projectontwikkelaar en wilt u toekomst bestendig bouwen? Of bent u een vastgoedbeheerder en wilt u inzicht krijgen en besparen op energie in uw panden? Wij hebben de perfecte oplossing voor elk project!

Van Loxone ontwerp tot Loxone programmeerservice en inbedrijfstelling. Zelf Loxone installeren of juist compleet ontzorgt worden? Wij staan voor maatwerk en bespreken daarom graag met u de mogelijkheden.

Loxone iPad
Scroll naar boven